Tolkmatch Profiel

Elke ingeschreven tolk heeft een persoonlijk profiel in Tolkmatch. Met je Tolkmatchprofiel presenteer je jezelf aan klanten en geef je je voorkeuren voor opdrachten aan.

Je profielpagina

De persoonlijke profielpagina maakt deel uit van je account in Tolkmatch. Het profiel draagt bij aan een professionele uitstraling en kan je helpen om je klantenkring uit te breiden. Je bepaalt zelf of je profiel zichtbaar is voor alle gebruikers, of alleen voor gebruikers na het maken van een tolkafspraak. Bij de bevestiging van een tolkafspraak ontvangt een klant automatisch je contactgegevens.

Profielinformatie

Hoe meer informatie je geeft over je kennis, vaardigheden, ervaring en voorkeuren, hoe beter het lukt om de juiste ‘match’ te maken en hoe groter de kans om opdrachten te krijgen. Vul je profiel daarom zo volledig mogelijk in en vermeld ook je leveringsvoorwaarden.

Foto en video

Dove mensen zijn erg visueel ingesteld en onthouden gezichten vaak makkelijker dan namen. Door een foto in je profiel te plaatsen is de kans groter dat je wordt ‘herkend’ door mensen die jou specifiek als tolk willen. We raden je aan om een professionele, representatieve foto te gebruiken op je profiel.

Je kunt ook een video toevoegen waarin je jezelf kort voorstelt in NGT, NmG of gesproken Nederlands. Op deze manier kan de klant een goede eerste indruk krijgen van jou als persoon. Weten hoe je dit kunt doen? Bekijk de tips voor een voorstelvideo

Preview

Benieuwd hoe klanten jouw profiel zien? Kijk dan in Tolkmatch bij 'Mijn gegevens' op je profielpagina. Rechtsonder vind je de knop ‘Bekijk je profiel’.

Informatie voor Tolknet medewerkers

In je profiel zit ook een memo voor onze medewerkers. Hierin kun je aangeven of je bepaalde opdrachten juist wel, of liever niet doet. Deze informatie is alleen zichtbaar voor ons.

Werk je profiel bij