Voorlichting en advies

Zet je voor het eerst een tolk in? Ben je benieuwd naar mogelijkheden van tolkinzet voor specifieke doelgroepen? Of wil je de communicatie in tolksituaties verbeteren? Wij geven voorlichting aan groepen of individueel advies.

Neem contact op

Individueel advies

Elke persoon en situatie is anders. Een kant en klaar advies is er niet, daarom geven we altijd advies op maat. Aan dove, slechthorende én horende mensen. Je kunt voor advies met ons bellen, chatten of mailen. Wil je liever persoonlijk contact? Dan kun je ook een afspraak maken voor een gesprek bij ons op kantoor. We respecteren je privacy en delen geen persoonlijke gegevens met anderen.

Voorlichting aan groepen

Voor voorlichting aan groepen geven wij regelmatig lezingen en workshops. Daarvoor maken we in overleg een presentatie op maat. Wij geven onder andere lezingen en workshops voor: 

  • Beginnende tolkgebruikers
  • Ouders van dove of slechthorende kinderen
  • Begeleiders in de zorg
  • Hulpverleners en politie
  • Audiciens

Gastlessen

Op aanvraag geven we ook gastlessen op scholen voor dove en slechthorende kinderen. In overleg met de docent verzorgen we dan de les.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een verzoek voor een lezing, workshop of gastles? Of twijfel je of voorlichting vanuit Tolknet zinvol is voor je doelgroep? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.